NCTF vitamincocktail

Hem / NCTF vitamincocktail

Har Du trött, torr och oelastisk hud? Har huden förlorat den där lystern och glansen? Då kan NCTF vitamincocktail vara något för Dig.

Allmänt

NCTF är ett serum innehållande 53 aktiva ingredienser av vitaminer, mineraler, enzymer, icke fri hyaluronsyra samt antioxidanter som tillsammans syftar till att skapa en balanserad, återfuktad och friskare hud med ökad lyster och mer spänst.

Tekniken med vilken man slussar serumet ner i huden kallas för mesoterpi där vi bland annat använder oss av en medicinsk roller, så kallad mesoneedling. Rollerhuvudet består av 600 nålar som hjälper till att transportera serumet ner i huden. Mesoterapitekniken i sig bidrar även till kollagenstimulering och nybildning av hud, på grund av de microskador vi åsamkar huden. Efter behandlingen kan viss rodnad och mindre svullnad uppstå, dessa symtom är dock önskvärda och övergående.

Resultat

Vi rekommenderar flera behandlingar med mesoterpi, mellan tre och fem stycken med cirka två veckors mellanrum. Därefter bör huden underhållas och behandlas cirka var tredje månad för att bibehålla effekten. Vid denna typ av behandling behöver ingen hänsyn tas till solexponering eller solbränd hud.

Önskar Du boka tid för konsultation eller har Du övriga frågor, kontakta Oss HÄR.