Vårevent: Hudvård inifrån och ut

Hem / Vårevent: Hudvård inifrån och ut

Vårevent: Hudvård inifrån och ut 5 mars

Torsdagen den 5 mars kl. 18.00 bjuder vi in till vårens härligaste event i hudens tecken! Vi på Narva Derma Center brinner för en frisk och strålande hud. Men ibland räcker det inte rätt krämer för att uppnå din bästa möjliga hudkvalitet. Därför bjuder vi in till ett event där vi fokuserar på hudvård i alla lager! Träffa vår hudterapeut Anna som berättar om vilka behandlingar och produkter vi erbjuder. Vår läkare Marian berättar om anatomi och hur vi anpassar allt vi gör individuellt för varje kund. Och sist men intet minst berättar vår sjuksköterska Lisa om injektionsbehandlingar för att förbättra hudens kvalitet. Vi bjuder även in en nutritionist som berättar om kosthållning och vilka vitaminer och andra kosttillskott du kan ta för din hy.

Du kommer även ha möjlighet att boka behandlingar till specialpris, köpa både hudvårdsprodukter och vitaminer/kosttillskott till förmånliga priser.

Vi bjuder självklart på lite goda tilltugg och dryck som är bra för huden. De första som kommer får en lyxig goodiebag med sig hem! Anmäl dig på en gång, vi har begränsat antal platser…

Varmt välkommen!

Anmäl dig via formuläret,

Ange hur många ni blir i fältet ”meddelande”!

 

Du kan även anmäla dig genom att skicka ett mail till info@narvaderma.se eller ringa oss på 08-121 544 40