Hudvård

Hem / Hudvård

Hudvård av högsta kvalitet

På kliniken säljer vi idag hudvård från två noggrant utvalda märken; Neostrata, Mesoestic, Circadia och IS Clinical. Produkterna hos samtliga leverantörer är framtagna på basis av många års forskning av specialiserade hudläkare och har revolutionerat hudvårdsmarknaden.

NeoStrata är vetenskapligt avancerad, kliniskt beprövad hudvård som rekommenderas av hudläkare världen över för att återställa, förbättra och synbart ge huden nytt utseende. Grundarna av NeoStrata, dr Van Scott och dr Yu, är internationellt erkända pionjärer och har bland annat erhållit the Honorary Award från the Dermatology Foundation för sin framstående forskning.

Circadia grundades av den världskända läkaren Dr. Peter T. Pugliese 2001. Innan hade han spenderat över 30 år i branchen och arbetat med att utveckla produkter för många ledande märken. De potenta produkterna Circadia skapat har vunnit många utmärkelser för sina dokumenterade effekter. På Narva Derma Center säljer vi ett urval av produkter från märket.

IS Clinical utvecklas och produceras i USA av Innovative Skincare – ett företag med ett toppklassigt team av experter inom botanisk farmakologi, molekylärbiologi, biokemi och medicin som alla delar ett gemensamt mål – att få människor att uppleva fysiskt och emotionellt välbefinnande genom en välmående hud. Med avancerade teknologier och ingredienser av allra högsta kvalitet, kan synbara resultat på huden uppnås. Resultaten backas upp av kliniska studier som utförs av tredje part.

Varmt välkommenatt fråga vår kunna presonal om vad som passar just dig och din unika hud!