Hudvård

Hem / Hudvård

Hudvård av högsta kvalitet

På kliniken säljer vi idag hudvård från två noggrant utvalda märken; Neostrata, Mesoestic, Circadia och Beauté Pacifique. Produkterna hos samtliga leverantörer är framtagna på basis av många års forskning av specialiserade hudläkare och har revolutionerat hudvårdsmarknaden.

NeoStrata är vetenskapligt avancerad, kliniskt beprövad hudvård som rekommenderas av hudläkare världen över för att återställa, förbättra och synbart ge huden nytt utseende. Grundarna av NeoStrata, dr Van Scott och dr Yu, är internationellt erkända pionjärer och har bland annat erhållit the Honorary Award från the Dermatology Foundation för sin framstående forskning.

Mesoestic grundades i Barcelona redan 1984 med ambitionen att skapa revolutionerade hudvårdsprodukter för många olika hudtyper. Märket är mestadels känt för sina peels som vi även erbjuder som behandling på kliniken men även produkterna som du själv kan behandla med hemma är väldigt potenta och ger dokumenterade resultat. Mesoestetic ivesterar alltid 40% av sina vinster i vidare forskning för att fortsätta utveckla nya revolutionerande hudvårdsprodukter.

Circadia grundades av den världskända läkaren Dr. Peter T. Pugliese 2001. Innan hade han spenderat över 30 år i branchen och arbetat med att utveckla produkter för många ledande märken. De potenta produkterna Circadia skapat har vunnit många utmärkelser för sina dokumenterade effekter. På Narva Derma Center säljer vi ett urval av produkter från märket.

Beauté Pacifique erbjuder hudhälsa, såväl på kort som lång sikt med synbara resultat efter bara några dagar. Produktsortimentet innehåller allt ifrån milda och vårdande hudvårdsprodukter till effektiva specialprodukter. Bland specialprodukterna utmärker sig de ytterst potenta A-vitaminkrämerna, vars verkningsmekanism är patenterad och världsunik. På Narva Derma Center säljer vi ett fåtal produkter från Beauté Pacifique.

Varmt välkommenatt fråga vår kunna presonal om vad som passar just dig och din unika hud!