Beauté Pacifique

Hem / Hudvård / Beauté Pacifique

Allmänt

Beauté Pacifique är ett danskt hudvårdsmärke som erbjuder hudhälsa, på såväl kort som lång sikt med synbara resultat efter bara några dagar. Produktsortimentet innehåller allt ifrån milda och vårdande hudvårdsprodukter till effektiva specialprodukter. Bland specialprodukterna utmärker sig de ytterst potenta A-vitaminkrämerna, vars verkningsmekanism är patenterad och världsunik.

Utvecklingen av Beauté Pacifique’s medicinska hudvård var forskarnas målsättning att utforma skonsamma produkter som stärker, återuppbygger och föryngrar huden såväl på hudytan (epidermis) som i hudens kollagennätverk (dermis) utan att använda syrapreparat. Genom att använda förstadiet till aktivt A-vitamin, så kallade proretinoler, tillsammans med bärarsubstansen squalane utformades Beauté Pacifique’s unika A-vitaminprogram. Därmed är det nu möjligt att behandla åldrad och solskadad hud med kraftfulla produkter som saknar de biverkningar som förknippas med traditionella A-vitaminsyror.

Indikation

  • Fina linjer och rynkor
  • Solskadad hud
  • Trött hud
  • Pigmenteringar
  • Ojämn hy

Innehåll

  • Retinol (A-vitamin) – Beauté Pacifiques A-vitaminkoncept är unikt och världspatenterad. De tre A-vitaminestrar som används är ett förstadie till aktivt A-vitamin (kallat pro-retinol). A-vitaminer i esterform är kemiskt stabila och skonsamma mot huden. A-vitaminestrarna penetrerar huden och ombildas först i dermis (läderhuden) till aktivt A-vitamin. Detta innebär att produkterna kan användas även på sommaren utan risk.