Mesoestetic

Hem / Hudvård / Mesoestetic

Mesoestetic Pharma Group grundades redan 1984 i Barcelona, sedan dess har de expanderat stort och finns idag i över 90 länder. Ett av deras viktigaste uppdrag är att ständigt utveckla tekniken inom estetisk hudvård och därför återinvesteras alltid 40% av deras vinst till forskning och produktutveckling.

Mesoestetic är ett hudvårdsmärke som bygger på principen att du kompletterar din salongsbehandling med produkter hemma. Du når alltid bästa möjliga resultat av dina hudvårdsbehandlingar om du använder produkter anpassade för just den behandlingen. Därför använder vi både Mesoestetics behandlingsprodukter, som exempelvis kemiska peels och skin-cocktails, och säljer deras hudvårdsprodukter i vår reception. Det går självklart även jättebra att komma till oss för att bara köpa deras hudvårdsprodukter om du endast vill behandla hemma.

Mesoestetic säljer flera olika serier med olika fokusområden som exempelvis acne och oren hy, antiage, hyperpigmentering och solskydd.

Hos oss på Narva Derma Center säljer vi ett urval av Mesoestetics produkter. Är du intresserad av att veta mer eller testa en produkt? Kanske vill du boka en kostnadsfri konsultation med hudanalys för att hitta rätt produkter till just dig och din hy? Då är du varmt välkommen att ringa eller maila oss eller bara titta in!