NeoStrata

Hem / Hudvård / NeoStrata

NeoStrata är vetenskapligt, kliniskt beprövad hudvård som rekommenderas av hudläkare över hela världen för att återställa, förbättra och synbart ge huden ett fräscht och nytt utseende. Grundarna av NeoStrata, dr Van Scott och dr Yu, är internationellt erkända pionjärer och har bland annat erhållit the Honorary Award från the Dermatology Foundation för sin framstående forskning. De har bland annat tagit patent på AHA-teknologin (alfahydroxisyra), en av hudvårdbranschens absolut största innovationer.

Produkterna innehåller bland annat följande aktiva substanser:

  • Glykolsyra (AHA) En naturlig beståndsdel i sockerrör. AHA exfolierar huden, förbättrar cellförnyelse, jämnar ut pigmenteringar, minskar porstorlek och hjälper till att släta ut fina linjer och rynkor. AHA ökar även syntesen av glykosaminoglykaner (GAGs) och kollagenfibrer så att huden blir fastare.
  • Citronsyra (AHA) – Finns naturligt i citrusfrukter och är en effektiv alfahydroxisyra som har skyddande antioxiderande antiaging-effekt. Citronsyra hjälper till att reparera tecken på solskador på grund av solstrålning genom att förbättra kvaliteten på hudens elastiska fibrer och öka innehållet av GAGs i huden.
  • Mandelsyra (AHA) – En fettlöslig alfahydroxisyra som utvinns från mandel. Den absorberas lätt av fet hud, vilket gör den extra effektiv i produkter för personer med fetare hud. Mandelsyra har även naturliga antibakteriella fördelar och används den regelbundet bidrar den till att göra huden mindre fet utan att den torkas ut.
  • Glukonolakton (PHA) – En verksam antiaging-ingrediens som inte irriterar huden, inte ens för personer med kliniskt bevisad känslig hud, så som rosacea. PHA har en antioxiderande effekt samt hämmar nedbrytande processer i huden, som t.ex. glykering. Hudens sunda vävnad och ungdomliga elasticitet bevaras.
  • Laktobionisk syra (PHA) – En patenterad ”bionisk” PHA som utvinns från mjölksocker och inte irriterar huden. Syran hjälper till att förhindra och reparera skador som orsakats av solljus, inklusive fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering, förstorade porer samt ojämn hud. Den bidrar även till att göra huden fastare och ger naturlig återfuktning.
  • NeoGlukosamin – En relativt ny och av NeoStrata patenterad teknik som bygger på ett i huden naturligt förekommande aminosocker. NeoGlukosamin exfolierar huden skonsamt och gynnar nybildningen av celler, gör fina linjer och rynkor mindre framträdande och minimerar hyperpigmenterade fläckar samt akne.

Hos oss på Narva Derma Center säljer vi ett urval av Neostratas produkter. Är du intresserad av att veta mer eller testa en produkt? Kanske vill du boka en kostnadsfri konsultation med hudanalys för att hitta rätt produkter till just dig och din hy? Då är du varmt välkommen att ringa eller maila oss eller bara titta in!