Kliniken

Hem / Om oss / Kliniken

EXKLUSIVT OCH FUNKTIONELLT

Klinikens nybyggda lokaler stod klara i december 2014 och här erbjuder vi våra kunder en exklusiv miljö på en representativ adress. Utan att göra avkall på funktion och säkerhet har vi tonat ner den kliniska känslan med varsamt utvalda färgtoner, ljussättning och material. Vi erbjuder estetisk hudvårdsbehandling med tonvikt på skin rejuvenation och konceptet antiaging. Med små och avvägda medel kan vi uppnå resultat och ge din hy nytt liv med lyster och glow som reducerar ålderstecken.

TRYGGT OCH PATIENTSÄKERT

I en bransch som på många sätt är oreglerad vill vi på Narva Derma Center agera förebilder och värna om patientsäkerhet och trygghet. Därför har vi valt att enbart anställa legitimerad personal (sjuksköterskor och läkare) med specialistutbildning inom bland annat injektion- och laserbehandling. Samtlig personal som utför botox- och fillersbehandlingar till exempel är certifierade enligt Estetiska Injektionsrådet. Detta innebär att de genomgått utbildningar och avklarat tentamen för att kvalitetssäkra sin kompetens. Denna certifiering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal. Du som kund som väljer en certifierad behandlare kan därmed känna dig trygg med vetskapen om att behandlingen håller hög kvalitet och garanterar hög patientsäkerhet.

KVALITETSSÄKRADE

Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och vill vara transparenta med hur vi kvalitetssäkrar kliniken. Dels är kliniken ISO-certifierad både inom kvalitet och miljö, vilka omprövas varje år för att säkerställa att kvaliteten efterlevs och upprätthålls. Samtliga i personalgruppen är legitimerade och specialistutbildade och genomgår löpande fortbildningar. Samtliga certifikat och intyg finns väl synliga på kliniken. För att säkerställa bästa möjliga kundnöjdhet genomför vi regelbundet utvärderingar i form av kundenkäter där du som kund får betygsätta oss. Det är viktigt för oss att veta hur du upplever vårt bemötande, miljön, resultatet och omhändertagandet i allmänhet. För oss är det viktigt att tänka helhet och värna om alla; dig som kund, arbetsmiljön för personalen och miljön. Så, välkommen till en välmående klinik.