Personal

Hem / Om oss / Personal

HOS OSS ÄR DU I TRYGGA HÄNDER

I en bransch som på många sätt är oreglerad vill vi på Narva Derma Center agera förebilder och värna om patientsäkerhet och trygghet. Därför har vi valt att enbart anställa legitimerad personal (sjuksköterskor och läkare) med specialistutbildning inom bland annat injektion- och laserbehandling. Samtlig personal som utför botox- och fillersbehandlingar till exempel är certifierade enligt Estetiska Injektionsrådet. Detta innebär att de genomgått utbildningar och avklarat tentamen för att kvalitetssäkra sin kompetens. Denna certifiering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal. Du som kund som väljer en certifierad behandlare kan därmed känna dig trygg med vetskapen om att behandlingen håller hög kvalitet och garanterar hög patientsäkerhet.

Certifikat och intyg finns väl synliga på kliniken.

Ansvarig läkare

Marian Diaz, leg läkare
Marian studerade medicin i Venezuela på 90-talet och blev 1998 legitimerad läkare på Universidad Central de Venezuela. 2011 erhöll hon specialistexamen inom estetisk medicin på Universitat de Illés Balears i Spanien. Under åtta år arbetade Marian i Barcelona på Diagnosis Dermatologica Centrum som specialist vid diverse estetiska behandlingar. Hon har mer än 14 års erfarenhet av olika typer av antiaging-behandlingar, där ibland fillers- och botoxbehandlingar, mesoterapi samt kemisk peeling. Dr Diaz är medlem i Sveriges Läkarförbund sedan 2010 och medicinskt ansvarig på Narva Derma Center. Hon  har varit med sedan starten 2015 och säkerställer att produkterna vi använder håller högklassig kvalitet och att behandlingsformerna vi erbjuder baseras på vetenskap och senaste forskningen. Marian håller sig uppdaterad och ajour genom att regelbundet genomgå fortbildningar, påbyggnadskurser och ta del av senaste nytt inom branschen. Hon är en mycket kompetent, nyfiken och noggrann kollega som alltid månar om säkerhet och trygghet. Med henne på kliniken kan du som kund känna dig trygg.

Legitimerade sjuksköterskor

Josephine Malming
Josephine blev leg sjuksköterska 2004 på Sophiahemmet Högskola. Hon inledde sin karriär som onkologisjuksköterska på strålbehandlingsenheten både i Stockholm och Köpenhamn. 2011 vidareutbildade sig Josephine till hudterapeut samt genomgick specialistutbildning inom medicinsk laser. Samma år började hon arbeta med estetiska injektionsbehandlingar (botox och fillers) på Akademikliniken i Stockholm och var under sina sju år där en mycket uppskattad behandlare och kollega. Sedan 2015 är hon certifierad injektionsspecialist (Estetiska Injektionsrådet) och idag sekreterare i SPESO (Svensk Plastik Estetisk Sjuksköterske Organisation) . Sedan 2017 har Josephine arbetat på Narva Derma Center och är idag en given profil i personalgruppen. Hon är en uppskattad sjuksköterska och kollega som värnar om att skapa god stämning och alltid utgå från kundens behov. Josephine har nära till skratt och sprider värme och glädje på kliniken.

Victoria Öhrn
Victoria studerade på Röda Korsets Högskola och blev legitimerad sjuksköterska 2012. Hon har sedan avslutade studier arbetat bland annat inom akutsjukvård, primärvård och hjärt- och lungmedicin. Hon arbetade även några år för ett bemanningsföretag och var under denna tid runt på många olika vårdavdelningar och arbetsplatser vilket gav henne en bred kunskap och kompetens inom många olika arbetsfält. 2015 började Victoria på Narva Kirurg Center och blev specialist på åderbråck- och ådernätsbehandlingar. Sedan 2016 arbetar hon heltid på Narva Derma Center där hon utför både injektions- och laserbehandlingar. Sedan 2017 är Victoria certifierad injektionssjuksköterska (enligt Estetiska Injektionsrådet). Victoria utför såväl botox- och fillersbehandlingar som laser- och IPL-behandlingar och har genomgått ett stort antal vidareutbildningar under åren. Victoria är den varma kollegan som sprider lugn och trygghet på kliniken. En given stjärna i vårt team som uppskattas av både kollegor och kunder.

Jessica Ekman
Jessica blev klar sjuksköterska 2013 på Sophiahemmet Högskola och har sedan dess jobbat med bland annat onkologi (cancersjukvård), akutsjukvård och psykiatri. 2015 vidareutbildade sig Jessica till psykoterapeut och arbetar idag deltid som KBT-terapeut. 2014 började Jessica arbeta på Narva Kirurg Center med åderbråck och var med under öppnandet av Narva Derma Center 2015. Hon har sedan start varit engagerad i kliniken såväl klinisk som administrativt. Under åren har Jessica genomfört ett flertal utbildningar inom laser, IPL- och ådernätsbehandlingar och ansvarat för fortbildningen på kliniken. Jessica är den strukturerade och noggranna medarbetaren som vill ha ordning och reda. Hon håller rent i lokalerna, ser till att allt är på rätt plats och säkerställer att kliniken lever upp till säkerhetspolicyn. Hon ansvarar dessutom för hemsidan, sociala medier och marknadsföring.

Verksamhetschef

Ewa-Lena Hägglund, leg sjuksköterska, Bsc