Personal

Hem / Om oss / Personal

HOS OSS ÄR DU I TRYGGA HÄNDER

I en bransch som på många sätt är oreglerad vill vi på Narva Derma Center agera förebilder och värna om patientsäkerhet och trygghet. Därför har vi valt att enbart anställa specialistutbildad personal med lång erfarenhet av injektionsbehandlingar, laser och hudvård. Samtlig personal som utför botox- och fillersbehandlingar är certifierade enligt Estetiska Injektionsrådet. Detta innebär att de genomgått utbildningar och avklarat tentamen för att kvalitetssäkra sin kompetens. Denna certifiering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal. Du som kund som väljer en certifierad behandlare kan därmed känna dig trygg med vetskapen om att behandlingen håller hög kvalitet och garanterar hög patientsäkerhet.

Ansvarig läkare

Marian Diaz, leg läkare

Marian studerade medicin i Venezuela på 90-talet och blev 1998 legitimerad läkare på Universidad Central de Venezuela. 2011 erhöll hon specialistexamen inom estetisk medicin på Universitat de Illés Balears i Spanien. Under åtta år arbetade Marian i Barcelona på Diagnosis Dermatologica Centrum som specialist vid diverse estetiska behandlingar. Hon har mer än 14 års erfarenhet av olika typer av antiaging-behandlingar, där ibland fillers- och botoxbehandlingar, mesoterapi samt kemisk peeling. Dr Diaz är medlem i Sveriges Läkarförbund sedan 2010 och medicinskt ansvarig på Narva Derma Center. Hon  har varit med sedan starten 2015 och säkerställer att produkterna vi använder håller högklassig kvalitet och att behandlingsformerna vi erbjuder baseras på vetenskap och senaste forskningen. Marian håller sig uppdaterad och ajour genom att regelbundet genomgå fortbildningar, påbyggnadskurser och ta del av senaste nytt inom branschen. Hon är en mycket kompetent, nyfiken och noggrann kollega som alltid månar om säkerhet och trygghet. Med henne på kliniken kan du som kund känna dig trygg.

Sjuksköterska

Josephine Malming

Josephine blev leg sjuksköterska 2004 på Sophiahemmet Högskola. Hon inledde sin karriär som onkologisjuksköterska på strålbehandlingsenheten både i Stockholm och Köpenhamn. 2011 vidareutbildade sig Josephine till hudterapeut samt genomgick specialistutbildning inom medicinsk laser. Samma år började hon arbeta med estetiska injektionsbehandlingar (botox och fillers) på Akademikliniken i Stockholm och var under sina sju år där en mycket uppskattad behandlare och kollega. Sedan 2015 är hon certifierad injektionsspecialist (Estetiska Injektionsrådet) och idag sekreterare i SPESO (Svensk Plastik Estetisk Sjuksköterske Organisation) . Sedan 2017 har Josephine arbetat på Narva Derma Center och är idag en given profil i personalgruppen. Hon är en uppskattad sjuksköterska och kollega som värnar om att skapa god stämning och alltid utgå från kundens behov. Josephine har nära till skratt och sprider värme och glädje på kliniken.

Hudterapeut

Anna Beck-Friis

Anna är auktoriserad hudterapeut med specialisering inom estetisk hudvård och laser. Hon har mer än 30 års erfarenhet som hudterapeut och 20 års erfarenhet av laserbehandlingar. Anna utbildade sig vid både Elisabethskolan (1990-91) i Stockholm och Clarins Institut i Paris (1992). Redan i början av sin karriär intresserade Anna sig särskilt för medicinsk och mer potent hudvård. Redan 1993 startade hon sin första egna klinik och fortsatte med att driva egna kliniker fram till 2016 då hon istället började arbeta på Stureplanskliniken och Estetisk Hudläkarcentrum. Nu senast arbetade hon på Aleris Plastikkirurggruppen på Sabbatsbergs sjukhus. Anna är specialiserad på alla typer av hudvårdsbehandlingar och särskilt på medicinsk hudvård som exempelvis laserbehandlingar, IPL och kemiska behandlingar. Hos Anna kan du alltid förvänta dig snabba och dokumenterade resultat.

Verksamhetschef

Alexandra Leiderby