Personal

Hem / Om oss / Personal

HOS OSS ÄR DU I TRYGGA HÄNDER

I en bransch som på många sätt är oreglerad vill vi på Narva Derma Center agera förebilder och värna om patientsäkerhet och trygghet. Därför har vi valt att enbart anställa specialistutbildad personal med lång erfarenhet av injektionsbehandlingar, laser och hudvård. Samtlig personal som utför botox- och fillersbehandlingar är certifierade enligt Estetiska Injektionsrådet. Detta innebär att de genomgått utbildningar och avklarat tentamen för att kvalitetssäkra sin kompetens. Denna certifiering är förbehållen legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal. Du som kund som väljer en certifierad behandlare kan därmed känna dig trygg med vetskapen om att behandlingen håller hög kvalitet och garanterar hög patientsäkerhet.

Ansvarig läkare

Marian Diaz, leg läkare

Marian studerade medicin i Venezuela på 90-talet och blev 1998 legitimerad läkare på Universidad Central de Venezuela. 2011 erhöll hon specialistexamen inom estetisk medicin på Universitat de Illés Balears i Spanien. Under åtta år arbetade Marian i Barcelona på Diagnosis Dermatologica Centrum som specialist vid diverse estetiska behandlingar. Hon har mer än 14 års erfarenhet av olika typer av antiaging-behandlingar, där ibland fillers- och botoxbehandlingar, mesoterapi samt kemisk peeling. Dr Diaz är medlem i Sveriges Läkarförbund sedan 2010 och medicinskt ansvarig på Narva Derma Center. Hon  har varit med sedan starten 2015 och säkerställer att produkterna vi använder håller högklassig kvalitet och att behandlingsformerna vi erbjuder baseras på vetenskap och senaste forskningen. Marian håller sig uppdaterad och ajour genom att regelbundet genomgå fortbildningar, påbyggnadskurser och ta del av senaste nytt inom branschen. Hon är en mycket kompetent, nyfiken och noggrann kollega som alltid månar om säkerhet och trygghet. Med henne på kliniken kan du som kund känna dig trygg.

Hudterapeuter

Anna Beck-Friis

Anna är auktoriserad hudterapeut med specialisering inom estetisk hudvård och laser. Hon har mer än 30 års erfarenhet som hudterapeut och 20 års erfarenhet av laserbehandlingar. Anna utbildade sig vid både Elisabethskolan (1990-91) i Stockholm och Clarins Institut i Paris (1992). Redan i början av sin karriär intresserade Anna sig särskilt för medicinsk och mer potent hudvård. Redan 1993 startade hon sin första egna klinik och fortsatte med att driva egna kliniker fram till 2016 då hon istället började arbeta på Stureplanskliniken och Estetisk Hudläkarcentrum. Nu senast arbetade hon på Aleris Plastikkirurggruppen på Sabbatsbergs sjukhus. Anna är specialiserad på alla typer av hudvårdsbehandlingar och särskilt på medicinsk hudvård som exempelvis laserbehandlingar, IPL och kemiska behandlingar. Hos Anna kan du alltid förvänta dig snabba och dokumenterade resultat.

Leg. Sjuksköterska

Lisa Rydfjäll

Lisa är vår injektionsstjärna, inte bara sjuksköterska, utan även forlossningsbarnmorska. Utbildad hos Allergans Clinical Specialist är hon expert på både fillers, botox och Profhilo. Självklart är hon certigierad hos Estetiska Injektionsrådet. Innan hon kom till oss på Narva Derma Center arbetade Lisa på Lifetime Clinic.

Plastikkirurg

Mihael Bunda

2012 var Mihael klar med sin speciliastkompetens inom plastikkirurgin. Han har fokuserat sin karriär på operationer i ansiktsområdet och arbetar hos oss på Narva Derma Center med mindre operationer som trådlyft, ögonlocksplastik, läpplyft med måsvingesplastik och  bichectomi (bottagning av fett mellan käkben och kindben). Han är även mycket erfaren av injektionsbehandlingar med Botox.

Verksamhetschef

Alexandra Leiderby