Ådernät Stockholm

Hem / Behandlingar / Övriga behandlingar / Ådernät Stockholm

Ådernätsbehandling mot ytliga blodkärl på benen

Har du spindelnätsliknande små blodkärl på benen som du besväras av? De kallas för ådernät och är väldigt vanliga. I sig är de helt ofarliga men rent kosmetiskt kan de upplevas som väldigt störande.

Hur går behandlingen till?

Vid behandlingen injiceras läkemedlet Aethoxysklerol med en tunn nål i ådernäten. Ofta krävs fler behandlingar för fullgott resultat. Dock kan resultat aldrig garanteras.

Gör behandlingen ont?

Behandlingen är inte helt smärtfri men upplevelsen är väldigt individuell. Det kan upplevas som allt från ”getingstick” till en viss grad av obehag, detta är dock övergående.

När ser man resultat efter en behandling?

Resultat ses efter ca 3 veckor.

Hur många behandlingar krävs för fullt resultat?

Man kan aldrig garantera resultat vid ådernätsbehandlingar oavsett hur många behandlingar du gör. Dock upplever ca 70% av patienterna sig nöjda efter 1–3 behandlingar.

Ådernätsbehandling – Pris?

Första behandlingen för att ta bort ådernät på båda benen kostar 4700 kr. Behandlingar efter det kostar 3000 kr.

Kostnadsfri konsultation

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar rådgivning anpassat efter just dig?

Vänligen boka en kostnadsfri konsultation hos en av våra experter. Vi går tillsammans igenom dina frågor, önskemål och behov för att sedan skapa en behandlingsplan utifrån dina förutsättningar. Vi erbjuder även gratis telefonkonsultationer som du enkelt bokar via bokadirekt.se. Kom ihåg att ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig på din bokade tid. Varmt välkommen!