Ansiktsbehandling Stockholm

Hem / Skönhetsbehandlingar / Hudbehandlingar / Ansiktsbehandling Stockholm

Intro-erbjudande Ansiktsbehandling

Bevara sommarkänslan i din hud! Efter sommar och sol behöver din hud en skön djuprengöring och fuktboost. Din fräscha färg blir jämnare och håller längre. Små solskador repareras, fuktnivån optimeras och du behåller din summerglow längre!

Boka vårt intro-erbjudande hos vår nya hudterapeut Elisabeth Sommarström! När du bokar en valfri 90 min ansiktsbehandling får du en renande och lugnande mandelsyra-peel på köpet! (värde 550 kr)

Uppge kampanjkod: ”INTRO” vid bokning. Erbjudandet är giltigt t.o.m. 18/9-2020 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Varför är det så viktigt att göra en ansiktsbehandling?

En ansiktsbehandling är ett av de bästa sätten att ta hand om din hud. Behandlingen rengör, peelar och ger näring till den del av huden som utsätts mest för sol, vind och kyla. 

En väl behandlad hud kan hjälpa dig att se yngre ut, motverka orenheter och skydda din hud mot vårt växlande väder. Efter en ansiktsbehandling hos oss får du alltid värdefulla råd om hur du fortsätter att ta hand om din hud på bästa sätt av våra specialistutbildade hudterapeuter. 

Ansiktsbehandling i Stockholm

Välkommen till Narva Derma Center för en ansiktsbehandling i Stockholm. Boka en tid redan idag på bokadirekt eller ring oss på 08-121 544 40. Vår klinik ligger intill Karlaplan på Östermalm i centrala Stockholm.

Ansiktsbehandling – Hur ofta?

För att få en ordentlig djuprengöring med bra resultat rekommenderar vi att man gör en ansiktsbehandling med porrengöring ca 1 gång i månaden. De produkter du använder hemma spelar också en stor roll. Rådfråga gärna oss om du är osäker vad du ska använda. Vi skapar tillsammans en behandlingsplan för din specifika hudtyp och dina önskemål.

Våra ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling 90 min

Detta är den längre behandlingen till priset av den kortare, allt för att ditt första möte med mig ska ge de bästa förutsättningarna att lyssna in/lära känna & lägga upp en plan för din hud. Alla moment skräddarsys efter din huds behov & dina önskemål.

Under den första delen av behandlingen rengörs din hud, medan vi samtalar om dess historik, nuvarande tillstånd & behov. Jag ställer frågor till dig om vilken hemvårdsrutin du använder, kost, ev mediciner som kan påverka huden mm.

Under den andra delen av behandlingen får du sväva bort i tystnad & total avkoppling medan jag bl a masserar axlar, nacke, skalp och dekolletage. Avslutningsvis presenterar jag produkter samt ger förslag på hemvård & en behandlingsplan.

Behandlingen steg för steg:

  • Varsam men grundlig djuprengöring under vattenånga
  • Peeling
  • Portömning
  • Mask eller masker på olika delar av ansiktet
  • Massage
  • Rengöring med varma handdukar
  • Brynputs
  • Återfuktning med serum, creme & ögoncreme
  • Tillägg ex mandelsyra, frans & brynfärg kan göras.

Ansiktsbehandling 60 min

En timme av njutning! Med varsam men grundlig rengöring under vattenånga inkl. peeling, hudanalys, portömning, mask, massage, brynputs & återfuktning med näring & skydd för din hud samt en presentation av produkter/förslag till hemvård & behandlingsplan.

Alla moment anpassas individuellt. Tillägg för ex mandelsyra eller fransfärg kan göras. Då kortas massagen ner.

Ansiktsbehandling för tonåringar 60 min

I denna behandling för personer upp till 19 år, läggs fokus på hudanalys, djuprengöring, portömning, mask samt återfuktning och skydd för huden.

Här får du med ex hormonrelaterad akne veta varför problemen uppstår och hur du med enkla åtgärder såsom rätt hemvårdsprodukter, god hygien & medvetenhet om kostens betydelse, kan minska besvären väsentligen utan starka mediciner. Vid svårare fall hänvisar jag till de hudläkare jag samarbetar med.

Jag lär dig även vilken typ av make up som är lämplig för din tonårshud. Det blir så mycket mer än ”bara” en ansiktsbehandling. Du lär för livet och får bättre möjligheter att hantera din hud när hormonerna stormar. Dessutom blir du bättre på att navigera i det enorma utbudet av produkter och undvika oseriösa metoder. Priset är lagt på en lägre nivå för att du med ex akneproblem ska kunna gå på behandling med täta intervall om/när så behövs.

Medicinsk ansiktsbehandling 60 min

En ansiktsbehandling för dig med problemhy och vill ha en djuprengöring.

Ansiktsbehandling – Pris?

Våra ansiktsbehandlingar kostar från 750 kr. Se fullständig prislista här.

Kostnadsfri konsultation

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar rådgivning anpassat efter just dig?

Vänligen boka en kostnadsfri konsultation hos en av våra experter. Vi går tillsammans igenom dina frågor, önskemål och behov för att sedan skapa en behandlingsplan utifrån dina förutsättningar. Vi erbjuder även gratis telefonkonsultationer som du enkelt bokar via bokadirekt.se. Kom ihåg att ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig på din bokade tid. Varmt välkommen!