Ansiktsbehandling Stockholm

Hem / Behandlingar / Hudbehandlingar / Ansiktsbehandling Stockholm

Varför är det så viktigt att göra en ansiktsbehandling?

En ansiktsbehandling är ett av de bästa sätten att ta hand om din hud. Behandlingen rengör, peelar och ger näring till den del av huden som utsätts mest för sol, vind och kyla. 

En väl behandlad hud kan hjälpa dig att se yngre ut, motverka orenheter och skydda din hud mot vårt växlande väder. Efter en ansiktsbehandling hos oss får du alltid värdefulla råd om hur du fortsätter att ta hand om din hud på bästa sätt av våra specialistutbildade hudterapeuter. 

Ansiktsbehandling i Stockholm

Välkommen till Narva Derma Center för en ansiktsbehandling på Östermalm. Boka en tid redan idag på bokadirekt eller ring oss på 08-121 544 40. Vår klinik ligger intill Karlaplan på Östermalm i centrala Stockholm.

Ansiktsbehandling – Hur ofta?

För att få en ordentlig djuprengöring med bra resultat rekommenderar vi att man gör en ansiktsbehandling med porrengöring cirka 1 gång i månaden. De produkter du använder hemma spelar också en stor roll. Rådfråga gärna oss om du är osäker vad du ska använda. Vi skapar tillsammans en behandlingsplan för din specifika hudtyp och dina önskemål.

Ansiktsbehandling – Pris?

Våra ansiktsbehandlingar på Östermalm kostar från 795 kr. Se fullständig prislista här.

Kostnadsfri konsultation

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar rådgivning anpassat efter just dig?

Du är alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos en av våra experter på vår klinik på Östermalm. Vi går tillsammans igenom dina frågor, önskemål och behov för att sedan skapa en behandlingsplan utifrån dina förutsättningar. Vi erbjuder även gratis telefonkonsultationer som du enkelt bokar via bokadirekt.se. Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig på din bokade tid. Varmt välkommen!