Aquagold

Hem / Skönhetsbehandlingar / Aquagold

Aquagold, eller ”microbotox” som det också kallas, är en ny behandling för ett fantastiskt glow! Det är behandlingen för dig om du vill släta ut fina linjer, minska porernas synlighet och storlek samt förbättra hudens struktur och på köpet få en lite plumpande effekt.

Till skillnad från andra fillers- och Botoxbehandlingar, som utförs genom att produkten injeceras i huden med en spruta, består Aquagold av 20st korta micronålar av 24 karats guld som sitter fast vid ampullen och endast penetrerar hudens övre lager och aldrig når ner till musklerna. Produkten som slussas ner är en cocktail av Botox, hyaluronsyra (fillers), vitaminer, mineraler och antioxidanter. Du kan se tydliga resultat redan efter en vecka och det håller i upp till fyra månader.

Aquagold är ett bra alternativ till nålrädda patienter som vill släta ut lite rynkor och linjer. Eller om du bara har lite trött och glåmig hy som vill ha ett litet lyft! Är du intresserad av att boka tid eller veta mer om oss och behandlingen är du varmt välkommen att höra av dig!

Pris

Priset på Aquagold är från 4.500 kr. Se hela vår prislista här!

Vill du att vi hör av oss? Fyll i formuläret!