Dermapen Stockholm

Hem / Behandlingar / Hudbehandlingar / Dermapen Stockholm

Dermapen-behandling för effektiv hudföryngring

Varmt välkommen till oss på Narva Derma Center för behandling med Dermapen i Stockholm! Du hittar oss vid Karlaplan på Östermalm. Boka tid här och läs mer om behandlingen nedan.

Kanske är din hy trött och torr? Har du ärr eller ojämnheter som inte kan behandlas med krämer eller gamla acneärr som stör dig? Behöver du få ny lyster i ansiktet? Då är en Dermapen-behandling något för dig!

Vad är Dermapen?

Dermapen, eller microneedling, är en modern och effektiv behandlingsteknik där man med hjälp av 12 sterila engångsnålar gör 1300 hål i huden per sekund med en automatiskt vibrerande funktion.

Hur fungerar Dermapen?

När Dermapen förflyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen samtidigt som fina mikrokanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden, samtidigt som hudens naturliga elastiska komponenter stimuleras och ökar.

Vad gör Dermapen-behandling?

Hudens struktur förbättras och föryngras både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis (huden). Ibland kan Dermapenbehandling kombineras med en kemisk peeling för ett ännu bättre resultat.

När ser jag effekt?

Effekten ses successivt. Första 1–3 dagarna kan ansiktet vara rött och flagna något. Därefter kan du se att huden får mer lyster, blir mer elastisk och mjuk. Full effekt ses inom tre veckor efter behandling. Ofta krävs några behandlingar med 2–3 veckors mellanrum för att uppnå önskat resultat.

GlowLift

Vi erbjuder även en behandling där vi slussar ner en SkinCoctail anpassad för kundens hud med hjälp av Dermapen. Detta kallar vi för ”GlowLift” och är en av de mest exklusiva behandlingarna på vår klinik på Östermalm. Kontakta oss för mer information om denna behandling.

Behandlingsindikation

 • Acne & acneärr
 • Pigmenteringar och ojämn hy
 • Hudföryngring
 • Finare rynkor
 • Trött och torr hy
 • med mera

Dermapen – Pris

En behandling med Dermapen på Östermalm kostar från 2500 kr. Se vår prislista här.

Rekommendationer

 • Rodnad, värmeökning och mindre blödning kan förekomma i samband med din behandling.
 • Smink och träning bör undvikas första dygnet efter behandling.
 • Bästa resultat får du om du gör en kur med några behandlingar, ca 3–5 stycken beroende på vad du behandlar, med ett par veckors mellanrum.

Vad ska jag tänka på efter behandlingen?

Hygien är viktigaste faktorn efter behandling. För att minska risken för infektion bör du under första dygnet undvika:

 • Smink
 • Hård träning
 • Bastubad
 • Smutsiga örngott
 • Solexponering

Vi rekommenderar även att tvätta händerna innan du rör ansiktet. Bortsett från hygiensynpunkt kan du leva som vanligt efter din behandling.

Hur ofta bör jag behandlas?

Det beror på vad du behandlar, men oftast rekommenderar vi att göra tre behandlingar med en 2–4 veckors mellanrum. I vissa fall behövs fler behandlingar för fullt resultat, i vissa fall räcker det med färre.

Kan jag behandlas med Dermapen på sommaren?

Ja, det går bra. Vi rekommenderar dock att undvika solen första dygnet efter behandling. Solskyddsfaktor är som vanligt alltid att rekommendera..

Kan Dermapen kombineras med annan behandling?

Ja, ofta kombineras en Dermapenbehandling med kemisk peeling, Infuzion eller IPL för optimal effekt. Fråga oss om vad du vill behandla så hittar vi den bästa lösningen för dig. Kontakta oss här.

Kostnadsfri konsultation

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar rådgivning anpassat efter just dig?

Boka en kostnadsfri konsultation på vår klinik på Östermalm, hos en av våra experter på Dermapen. Vi går tillsammans igenom dina frågor, önskemål och behov för att sedan skapa en behandlingsplan utifrån dina förutsättningar. Vi erbjuder även gratis telefonkonsultationer som du enkelt bokar via bokadirekt.se. Kom ihåg att ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig på din bokade tid. Varmt välkommen!