Fillers (Hyaluronsyra)

Hem / Skönhetsbehandlingar / Fillers (Hyaluronsyra)

Har du med åren fått ledsna mungipor, insjunkna kinder, djupare nasolabialveck (mellan näsa och mun) eller mörka ringar under ögonen? Eller önskar du lite fylligare läppar? Då är fillers ett effektivt alternativ för dig. Ofta kan en kombinationsbehandling med fillers och botox vara rekommenderat för bästa möjliga resultat. Läs mer om botox HÄR. Du hittar oss intill Karlaplan på Östermalm i centrala Stockholm.

Allmänt fillers

Genom att injicera hyaluronsyra i huden kan man bland annat behandla rynkor, förbättra ansiktskonturen samt få en volymökning på exempelvis läppar och kindben. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym. Mängden hyaluronsyra minskar dock kraftigt med stigande ålder vilket medför rynkor och minskad volym. Vårt mål är att återskapa alternativt förbättra, inte förändra. Naturliga resultat är vår främsta prioritet.

Då hyaluronsyra med tiden bryts ner naturligt i kroppen är effekten av fillers inte bestående utan varierar mellan sex och arton månader. Varaktigheten beror främst på behandlingsområde, vilket preparat som väljs samt individuella skillnader såsom ålder och livsstil. Regelbundna injektioner är därför att föredra om du önskar bestående effekt. Behandlas du regelbundet kvarstår effekten längre för varje gång.

Behandlingsindikation

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, på kinder samt i pannan
  • Släta ut rynkor mellan näsa och mungipor
  • Volymökning samt korrigering av läppar
  • Återställa ansiktets naturliga volym (kinder och haka)
  • Korrigera ansiktskonturen, exempelvis näsa och käklinje
  • Ojämnheter i huden
  • Mm.

Före behandling görs alltid en konsultation där dina specifika behov och förutsättningar fastställs. I samband med besöket får du som kund ett kostnadsförslag samt rekommenderad behandlingsplan. Efter behandling bokas alltid ett kostnadsfritt återbesök, cirka två veckor efter behandlingstillfället, för att kontrollera och eventuellt korrigera resultatet. Du hittar vår klinik i centrala Stockholm.

Risker

Behandlingsrelaterade reaktioner som är vanliga men inte farliga är rodnad, svullnad, smärta samt blåmärken kring behandlingsområdet. Symtomen är övergående. Är du som kund inte nöjd och önskar upphäva effekten av din fillersbehandling är detta i de flesta fall möjligt med hjälp av en antidot som injiceras (Hyalase). Samtlig personal som utför injektionsbehandlingarna är legitimerad och specialiserade inom injektionsbehandlingar.

Pris

Från 2800 kr. Se priser för FILLERS HÄR.

Fillers i Stockholm

Du hittar oss intill Karlaplan på Östermalm i centrala Stockholm.