Fillers Stockholm

Hem / Skönhetsbehandlingar / Injektioner / Fillers Stockholm

Fillerbehandling med naturligt vackra resultat

Välkommen till Narva Derma Center för fillers i Stockholm. Vår specialistklinik finns intill Karlaplan på Östermalm mitt i centrum. Boka tid här!

Har du med åren fått ledsna mungipor, insjunkna kinder, djupare nasolabialveck (mellan näsa och mun) eller mörka ringar under ögonen? Eller önskar du lite fylligare läppar? Då är fillers (hyaluronsyra) ett effektivt alternativ för dig. Ofta kan en kombinationsbehandling med fillers och botox vara rekommenderat för bästa möjliga resultat. Läs mer om botox här.

Allmänt

Vad är fillers (hyaluronsyra)?

Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i huden och hjälper hudens fuktbalans och ger den lyster. Hyaluronsyra injiceras i huden för att bland annat behandla rynkor, förbättra ansiktskonturen samt få en volymökning på exempelvis läppar och kindben.

Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym. Mängden hyaluronsyra minskar dock kraftigt med stigande ålder, vilket medför rynkor och minskad volym.

Vårt mål är att återskapa alternativt förbättra, inte förändra. Naturliga resultat är vår främsta prioritet.

Hur länge håller fillers?

Då hyaluronsyra med tiden bryts ner naturligt i kroppen är effekten av fillers inte bestående utan varierar mellan sex och arton månader.

Varaktigheten beror främst på behandlingsområde, vilket preparat som väljs samt individuella skillnader såsom ålder och livsstil.

När ser jag effekt av fillerbehandlingen?

Effekten kan du se direkt, dock brukar huden vara svullen första dagarna efter behandling, så slutgiltigt resultat kan du utvärdera efter några dagar.

Hur ofta bör man behandlas?

Regelbundna injektioner är att föredra om du önskar bestående effekt. Behandlas du regelbundet kvarstår effekten längre för varje gång.

Finns det olika typer av fillers?

Ja, det finns många olika märken och typer. På vår klinik använder vi Restylane och Juvéderm, två välkända och etablerade leverantörer som du kan lita på.

Behandlingsindikation

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, på kinder samt i pannan.
  • Släta ut rynkor mellan näsa och mungipor.
  • Volymökning samt korrigering av läppar.
  • Återställa ansiktets naturliga volym (kinder och haka).
  • Korrigera ansiktskonturen, exempelvis näsa och käklinje.
  • Ojämnheter i huden.
  • M.m.

Före behandling

Före behandling görs alltid en kostnadsfri konsultation där dina specifika behov och förutsättningar fastställs. I samband med besöket får du som kund ett kostnadsförslag samt rekommenderad behandlingsplan.

Efter behandling

Efter behandling bokas alltid ett kostnadsfritt återbesök, cirka två veckor efter behandlingstillfället, för att kontrollera och eventuellt korrigera resultatet.

Pris – Fillers

En fillerbehandling kostar från 1900 kr. Se priserna här.

Risker

Behandlingsrelaterade reaktioner som är vanliga men inte farliga är rodnad, svullnad, smärta samt blåmärken kring behandlingsområdet. Symtomen är övergående.

Är du som kund inte nöjd och önskar upphäva effekten av din fillersbehandling är detta i de flesta fall möjligt med hjälp av en antidot som injiceras (Hyalase). Samtlig personal som utför injektionsbehandlingarna är legitimerade och specialiserade inom injektionsbehandlingar.

Finns det en antidot om jag ångrar mig eller inte är nöjd?

Ja, det finns ett läkemedel (Hyalase) som injiceras i behandlingsområdet om du ångrar dig eller inte är nöjd. Har du varit på en annan klinik och behandlats och inte vill gå tillbaka dit kan du göra en Hyalasebehandling hos oss.

Kan jag vara i solen efter fillerbehandling?

Ja, du kan vara i solen efter behandling. Men som alltid rekommenderar vi solskydd i ansiktet om du vistas utomhus, vintertid som sommartid.

När bör jag inte göra en fillersbehandling?

Om du är sjuk och/eller har en pågående infektion bör du avvakta med behandling. Har du fått allergiska reaktioner vid tidigare fillersbehandling bör du undvika att försöka igen.

Varför har kliniker så olika priser?

Det finns flera svar på den frågan, men ett svar kan vara att kliniker använder olika typer av fillers. Vissa kliniker köper in billigare produkter, vilket gör att priserna kan pressas.

Var dock observant och noggrann med att kontrollera märke. Det finns många billiga fillers som kan vara skadliga och som inte är kvalitetssäkrade, så var försiktig för din egen skull. Bra produkter är oftast dyrare.

Kostnadsfri konsultation

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar rådgivning anpassat efter just dig?

Vänligen boka en kostnadsfri konsultation hos en av våra experter. Vi går tillsammans igenom dina frågor, önskemål och behov för att sedan skapa en behandlingsplan utifrån dina förutsättningar. Vi erbjuder även gratis telefonkonsultationer som du enkelt bokar via bokadirekt.se. Kom ihåg att ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig på din bokade tid. Varmt välkommen!

Före & efter fillers läppar!