Fillers Stockholm

Hem / Behandlingar / Injektioner / Fillers Stockholm

Om fillers

Fillers (hyaluronsyra) används ofta för att jämna ut rynkor och för att förstärka huden i ansiktet, men kan också användas för att exempelvis motverka håligheter och mörka ringar under ögonen. Om du är intresserad av en behandling med fillers i Stockholm är du varmt välkommen till oss på Narva Derma Center på Östermalm.

Fillerbehandling med naturligt vackra resultat

Har du med åren fått ledsna mungipor, insjunkna kinder, djupare nasolabialveck (mellan näsa och mun) eller mörka ringar under ögonen? Eller önskar du lite fylligare läppar? Då är fillers (hyaluronsyra) ett effektivt alternativ för dig. Ofta kan en kombinationsbehandling med fillers och botox vara rekommenderat för bästa möjliga resultat.

Fillers i Stockholm

Välkommen till Narva Derma Center för behandling med fillers i Stockholm. Vår specialistklinik finns intill Karlaplan på Östermalm mitt i centrum.

Allmänt

Vad är fillers (hyaluronsyra)?

Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i huden och hjälper hudens fuktbalans och ger den lyster. Fillers (hyaluronsyra) injiceras i huden för att bland annat behandla rynkor, förbättra ansiktskonturen samt få en volymökning på exempelvis läppar och kindben.

Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym. Mängden hyaluronsyra minskar dock kraftigt med stigande ålder, vilket medför rynkor och minskad volym.

Vårt mål är att återskapa och förbättra, inte förändra. Naturliga resultat är vår främsta prioritet.

Hur länge håller fillers?

Då hyaluronsyra med tiden bryts ner naturligt i kroppen är effekten av fillers inte bestående utan håller mellan 6–18 månader.

Varaktigheten beror främst på behandlingsområde, vilket preparat som väljs samt individuella skillnader såsom ålder och livsstil.

När ser jag effekt av fillerbehandlingen?

Du kan se effekten av fillerbehandlingen direkt, men huden brukar vara svullen de första dagarna efter behandling, så det slutgiltiga resultatet syns först efter några dagar.

Hur ofta bör man behandlas?

Regelbundna injektioner är att föredra om du önskar bestående effekt. Behandlas du regelbundet kvarstår effekten längre för varje gång.

Finns det olika typer av fillers?

Ja, det finns många olika märken och typer av fillers. På vår klinik på Östermalm använder vi Restylane och Juvéderm, två välkända och etablerade leverantörer som du kan lita på.

Om behandlingen

Vad kan behandlas med fillers?

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, på kinder samt i pannan
  • Släta ut rynkor mellan näsa och mungipor
  • Volymökning samt korrigering av läppar
  • Återställa ansiktets naturliga volym (kinder och haka)
  • Korrigera ansiktskonturen, exempelvis näsa och käklinje
  • Ojämnheter i huden
  • … med mera

Före behandling

Före behandling görs alltid en konsultation där dina specifika behov och förutsättningar fastställs. I samband med besöket får du som kund ett kostnadsförslag samt rekommenderad behandlingsplan.

Efter behandling

Efter behandling bokas alltid ett kostnadsfritt återbesök på vår klinik på Östermalm, cirka två veckor efter behandlingstillfället, för att kontrollera och eventuellt korrigera resultatet.

Pris – Fillers

Vad kostar fillers?

En fillerbehandling kostar från 1900 kr. Se priserna här.

Risker och bieffekter

Behandlingsrelaterade reaktioner som är vanliga men inte farliga är rodnad, svullnad, smärta samt blåmärken kring behandlingsområdet. Symtomen är övergående.

Samtlig personal som utför injektionsbehandlingarna är legitimerade och specialiserade inom injektionsbehandlingar.

Finns det en antidot om jag ångrar mig eller inte är nöjd?

Ja, det finns ett läkemedel (Hyalase) som injiceras i behandlingsområdet om du ångrar dig eller inte är nöjd. Har du varit på en annan klinik och behandlats och inte vill gå tillbaka dit kan du göra en Hyalasebehandling hos oss.

Kan jag vara i solen efter fillersbehandling?

Ja, du kan vara i solen efter behandling. Men som alltid rekommenderar vi solskydd i ansiktet om du vistas utomhus, vintertid som sommartid.

När bör jag inte göra en fillersbehandling?

  • Om du är sjuk och/eller har en pågående infektion bör du avvakta med behandling.
  • Om du har fått allergiska reaktioner vid tidigare fillerbehandling bör du undvika att försöka igen.

Varför har kliniker så olika priser?

Det finns flera svar på den frågan, men ett svar kan vara att kliniker använder olika typer av fillers. Vissa kliniker köper in billigare produkter, vilket gör att priserna kan pressas.

Var dock observant och noggrann med att kontrollera märke. Det finns många billiga fillers som kan vara skadliga och som inte är kvalitetssäkrade, så var försiktig för din egen skull. Bra produkter är oftast dyrare.

Konsultation

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar personlig rådgivning?

Boka en konsultation hos en av våra experter på fillers på Östermalm. Vi går tillsammans igenom dina frågor, önskemål och behov för att sedan skapa en behandlingsplan utifrån dina förutsättningar. Vi erbjuder även gratis telefonkonsultationer som du enkelt bokar via bokadirekt.se. Kom ihåg att ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig på din bokade tid. Varmt välkommen!

Före & efter fillers läppar!