Fillers Stockholm

Hem / Skönhetsbehandlingar / Fillers Stockholm

Fillersbehandlingar med naturligt vackra resultat

Har du med åren fått ledsna mungipor, insjunkna kinder, djupare nasolabialveck (mellan näsa och mun) eller mörka ringar under ögonen? Eller önskar du lite fylligare läppar? Då är fillers (hyaluronsyra) ett effektivt alternativ för dig. Ofta kan en kombinationsbehandling med fillers och botox vara rekommenderat för bästa möjliga resultat. Läs mer om botox här.

Boka tid idag för fillers i Stockholm. Vår specialistklinik finns intill Karlaplan på Östermalm i centrum.

Allmänt om fillers (hyaluronsyra)

Vad är hyaluronsyra?

Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i huden och hjälper hudens fuktbalans och ger den lyster. Hyaluronsyra injiceras i huden för att bland annat behandla rynkor, förbättra ansiktskonturen samt få en volymökning på exempelvis läppar och kindben.

Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym. Mängden hyaluronsyra minskar dock kraftigt med stigande ålder, vilket medför rynkor och minskad volym.

Vårt mål är att återskapa alternativt förbättra, inte förändra. Naturliga resultat är vår främsta prioritet.

Hur länge håller fillers?

Då hyaluronsyra med tiden bryts ner naturligt i kroppen är effekten av fillers inte bestående utan varierar mellan sex och arton månader.

Varaktigheten beror främst på behandlingsområde, vilket preparat som väljs samt individuella skillnader såsom ålder och livsstil.

Hur ofta bör man behandlas?

Regelbundna injektioner är att föredra om du önskar bestående effekt. Behandlas du regelbundet kvarstår effekten längre för varje gång.

Behandlingsindikation

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, på kinder samt i pannan.
  • Släta ut rynkor mellan näsa och mungipor.
  • Volymökning samt korrigering av läppar.
  • Återställa ansiktets naturliga volym (kinder och haka).
  • Korrigera ansiktskonturen, exempelvis näsa och käklinje.
  • Ojämnheter i huden.
  • M.m.

Före behandling

Före behandling görs alltid en kostnadsfri konsultation där dina specifika behov och förutsättningar fastställs. I samband med besöket får du som kund ett kostnadsförslag samt rekommenderad behandlingsplan.

Efter behandling

Efter behandling bokas alltid ett kostnadsfritt återbesök, cirka två veckor efter behandlingstillfället, för att kontrollera och eventuellt korrigera resultatet.

Pris – Fillers

Våra fillersbehandlingar kostar från 2800 kr. Se priser för fillers här.

Risker

Behandlingsrelaterade reaktioner som är vanliga men inte farliga är rodnad, svullnad, smärta samt blåmärken kring behandlingsområdet. Symtomen är övergående.

Är du som kund inte nöjd och önskar upphäva effekten av din fillersbehandling är detta i de flesta fall möjligt med hjälp av en antidot som injiceras (Hyalase). Samtlig personal som utför injektionsbehandlingarna är legitimerade och specialiserade inom injektionsbehandlingar.

Vill du att vi hör av oss? Fyll i formuläret!