Infuzion

Hem / Skönhetsbehandlingar / Infuzion

Hudföryngring och glow utan nålar!

Infuzion är en ny metod för att slussa ner vitaminberikad hyaluronsyra ner i huden helt utan nålar. Önskar du att släta ut några rynkor eller fina linjer eller bara att fräsha upp huden och få ett nytt glow utan nålstick är Infuzion rätt för dig. Det fungerar så att hyaluronsyran sussas ner i dermis (huden) med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan.

Infuzion går att använda till mycket. Bland annat för att förebygga och släta ut rynkor och fina linjer som kråksparkar och nasolabialveck (linjerna mellen näsa om mun), jämna ut hudtonen eller bara för att ge huden en rejäl fuktboost på djupet. En behandling ger dig även en fantastisk lyster, så det är en perfekt behandling innan en speciell händelse som bröllop eller fest.

Hur många behandlingar krävs?

För ett bestående resultat recommenders en kur på tre behandlingar med cirka en veckas mellanrum och sedan underhållsbehandlingar två gånger per år. Eftersom du kan se ett resultat med lyster och fräsch hud redan efter en enstaka behandling kan du även göra det inför ett speciellt tillfälle.

Pris

Infuzionbehandling hos oss kostar från 1900:- Se alla priser här!