Infuzion Stockholm

Hem / Behandlingar / Hudbehandlingar / Infuzion Stockholm

Hudföryngring och glow utan nålar!

Vad är Infuzion?

Infuzion är en ny behandling för att slussa ner vitaminberikad hyaluronsyra ner i huden helt utan nålar. Önskar du släta ut några rynkor eller fina linjer, eller bara att fräscha upp huden och få ett nytt glow utan nålstick är Infuzion rätt för dig.

Hur fungerar en Infuzionbehandling?

Under en Infuzionbehandling slussas hyaluronsyra ner i dermis (huden) med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan.

Vad gör Infuzion?

Infuzion kan användas till mycket. Bland annat för att:

  • Förebygga och släta ut rynkor och fina linjer, som kråksparkar och nasolabialveck (linjerna mellan näsa om mun).
  • Jämna ut hudtonen.
  • Ge huden en rejäl fuktboost på djupet.

En behandling ger dig även en fantastisk lyster, så det är en perfekt behandling innan en speciell händelse som bröllop eller fest.

Hur många behandlingar krävs?

För ett bestående resultat rekommenderas en kur på tre behandlingar med cirka en veckas mellanrum och sedan underhållsbehandlingar två gånger per år. Eftersom du kan se ett resultat med lyster och fräsch hud redan efter en enstaka behandling, kan du även behandlas inför ett speciellt tillfälle.

Infuzion – Pris från 1900 kr

En Infuzionbehandling hos oss kostar från 1900 kr. Se alla priser här

Kostnadsfri konsultation

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar rådgivning anpassat efter just dig?

Vänligen boka en kostnadsfri konsultation hos en av våra experter. Vi går tillsammans igenom dina frågor, önskemål och behov för att sedan skapa en behandlingsplan utifrån dina förutsättningar. Vi erbjuder även gratis telefonkonsultationer som du enkelt bokar via bokadirekt.se. Kom ihåg att ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig på din bokade tid. Varmt välkommen!