Plasma Pen

Hem / Behandlingar / Hudbehandlingar / Plasma Pen

Har du överskottshud på ögonlocken eller känns det som att ögonlocken hänger? Vill du se piggare ut? Då kan Plasma Pen vara lösningen!

Allmänt om Plasma Pen

Plasma Pen används för att strama upp huden vid ögonlocken snabbt och enkelt, utan kirurgi. Ibland används den även för att behandla påsar under ögonen. Det går egentligen att behandla hela ansiktet med Plasma Pen men absolut vanligast är runt ögonen då den uppstramande effekten är vad som oftast efterfrågas.

Behandlingen går till så att spetsen på ”pennan” konverterar ström till en elektrostatisk impuls, när spetsen närmar sig huden skapas en mix av kväve och syre som avger en blixt av plasmaljus. Ljuset gör att en mikrokanal i huden och genom den ångas överflödig vätska ut ur huden tack vare värmen från plamablixten. Resultatet blir att huden omedelbart stramas åt. Den ytliga ”skadan” som bildats medför att hudens förnyelse av fibroplaster stimuleras vilket i sin tur bidrar till fin självläkning och kollagenprodukion.

Resultat

Som med alla behandlingar är resultaten individuella och vi kan aldrig garantera resultat. Men du bör kunna förvänta dig ett tydligt lyft på det behandlade området.
Du bör kunna se ett resultat direkt efter behandling men i många fall krävs flera behandlingar för att uppnå fullt resultat.
Efter behandling bör du undvika smink i 2-3 dagar och du får absolut inte pilla på de små skorporna som bildas. Undvik solljus i minst en vecka och bär alltid hög solskyddsfaktor. Du kommer även att få ytterligare instruktioner om hur du ska ta hand om det behandlade området vid konsultation med behandlare.

Pris

En behandling kostar från 2500 kr. Se hela vår prislista här

Kostnadsfri konsultation

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar rådgivning anpassat efter just dig?

Vänligen boka en kostnadsfri konsultation hos en av våra experter. Vi går tillsammans igenom dina frågor, önskemål och behov för att sedan skapa en behandlingsplan utifrån dina förutsättningar. Vi erbjuder även gratis telefonkonsultationer som du enkelt bokar via bokadirekt.se. Kom ihåg att ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig på din bokade tid. Varmt välkommen!