Profhilo Stockholm

Hem / Behandlingar / Injektioner / Profhilo Stockholm

Profhilo på Narva Derma Center

Profhilo är en ny metod för hudföryngring och för att återställa hudens elasticitet och spänst. En Profhilo-behandling för med sig fördelar som:

  • Förbättrad hudkvalité.
  • Åtstramning av huden och att minskad slapphet.

Vad är Profhilo?

Profhilo är en produkt baserad på hyaluronsyra. Den har den högsta koncentrationen av hyaluronsyra på marknaden och innehåller därmed betydligt mer än fillers.

Den unika blandningen av hyaluronsyra med både hög och låg molekylvikt, något som kallas för ett samverkande hybridkomplex, medför flera fördelar:

  • Hyaluronsyran är mindre känslig mot nedbrytning, vilket medför att effekten håller i sig längre.
  • Den inflammatoriska risken är mycket låg.
  • Produktionen av elastin och kollagen ökar avsevärt i huden, du får lyster, återfuktning och spänstigare hud.

Hur går behandlingen till?

Profhilo injiceras av en certifierad sjuksköterska eller läkare genom en tunn nål på fem noga framtagna punkter per sida av ansiktet. Detta kallas för BAP-tekniken. Punkterna sitter vid hakan, käklinjen, örsnibben, bredvid näsan och på kindbenet. När alla dessa punkter behandlas utgör de tillsammans ett dramatiskt lyft på hud som blivit slapp och tappat sin lyster och spänst.

Dessa fem punkter är framtagna för att behandla just ansiktet, men det går även jättebra att behandla andra områden som händer och hals för ökad spänst och hudkvalité.

Resultatet

För att uppnå bästa resultat rekommenderar vi en kur på två behandlingar med en månads mellanrum. Efter dessa behandlingar syns ett tydligt resultat som håller i sig länge. Därefter behövs endast en behandling årligen alternativt vartannat år för att bibehålla effekten.

Profhilo – före/efter

Profhilo – Pris från 3.800: –

  • En Profhilo-behandling hos oss på Narva Derma Center kostar 3.800: –
  • En kur med två behandlingar kostar 6.600: –

Boka tid för en konsultation här!

Konsultation

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar rådgivning anpassat efter just dig?

Vänligen boka en konsultation hos en av våra experter. Vi går tillsammans igenom dina frågor, önskemål och behov för att sedan skapa en behandlingsplan utifrån dina förutsättningar. Vi erbjuder även gratis telefonkonsultationer som du enkelt bokar via bokadirekt.se. Kom ihåg att ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig på din bokade tid. Varmt välkommen!