Sunekos Stockholm

Hem / Behandlingar / Injektioner / Sunekos Stockholm

Ta bort mörka ringar under ögonen och motverka hudens åldrande!

Vad är Sunekos?

Sunekos är en injektionsbehandling som används för att återställa hudens elasticitet och tillföra naturlig volym. Sunekos är en blandning av hyaluronsyra och olika aminosyror som tillsammans stimulerar elastin och kollagenproduktionen, vilket motverkar hudens åldrande.

Vad gör Sunekos?

En Sunekos-behandling:

  • Rättar till och förebygger tecken på åldrande.
  • Stimulerar produktionen av kollagen och elastin.
  • Återställer volymförlust och förbättrar hudens elasticitet.
  • Reducerar mörka ringar och påsar under ögonen.

Vilka områden kan behandlas?

Sunekos-behandlingen är speciellt effektiv i annars svårbehandlade områden såsom pannan och området runt ögonen för att ta bort påsar och mörka ringar. Kan användas på alla hudtyper samt på olika områden av kroppen såsom ansikte, hals, dekolletage och händer.

Hur länge håller Sunekos?

Resultatet håller i snitt sex månader. Varaktigheten är individuell och beror främst på hudkvalitet, ålder och livsstil.

Hur många behandlingar krävs?

För bästa resultat rekommenderas en kur på mellan 3-4 gånger beroende på vilket område man behandlar. Vår kur utförs i tre steg med två veckors mellanrum och tar ca 15 minuter. Därefter krävs en påfyllnadsbehandling med ungefär sex månaders mellanrum.

När ser man ett resultat?

Det slutgiltiga resultatet ser man ca 1 månad efter första behandlingen, dock ser många resultat redan efter första gången.

Före- och efterbilder

Sunekos – Pris från 2500 :-

En Sunekosbehandling hos oss kostar från 2500 :- Se alla priser här!

Boka tid

Boka tid här för behandling med Sunekos i Stockholm.

Konsultation

Är du osäker på vilken behandling du ska välja? Har du frågor eller önskar rådgivning anpassat efter just dig?

Vänligen boka en konsultation hos en av våra experter. Vi går tillsammans igenom dina frågor, önskemål och behov för att sedan skapa en behandlingsplan utifrån dina förutsättningar. Vi erbjuder även gratis telefonkonsultationer som du enkelt bokar via bokadirekt.se. Kom ihåg att ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig på din bokade tid. Varmt välkommen!